Bæverne hos KFUM-Spejderne i Hallund

Velkommen til Bæverne, den yngste enhed hos KFUM-Spejderne i Hallund. Bæverne er for børn i alderen 6-8 år, hvor vi skaber en tryg og sjov introduktion til spejderlivet. Gennem leg, samarbejde og friluftsaktiviteter styrker vi børnenes sociale færdigheder og naturforståelse.

Hvad laver Bæverne?

Bæverne mødes en gang om ugen, hvor vi laver forskellige aktiviteter, der spænder fra kreative projekter og sjove lege til opdagelsesture i naturen. Vores programmer er designet til at stimulere børnenes nysgerrighed og lyst til at lære, samtidig med at vi fokuserer på fællesskab og venskab.

Vores mål

Målet med Bæverne er at give børnene en god start på spejderlivet ved at lære dem grundlæggende spejderfærdigheder på en legende måde. Vi arbejder på at udvikle børnenes selvtillid, selvstændighed og samarbejdsevner, alt sammen mens vi har det sjovt.

Aktiviteter

Naturudforskning: Vi lærer om skovens dyr og planter og tager på spændende opdagelsesture.

Kreative projekter: Børnene laver håndværk og kunstprojekter, der stimulerer deres kreativitet.

Lege og spil: Vi leger sjove og lærerige lege, der styrker sammenholdet og fællesskabet.

Friluftsliv: Vi tænder bål, bygger små konstruktioner og lærer basale spejderfærdigheder.

Tryghed og trivsel

Hos Bæverne er tryghed og trivsel i højsædet. Vores erfarne ledere sørger for, at alle børn føler sig velkomne og trygge, så de kan deltage i aktiviteterne med glæde og entusiasme. Vi lægger vægt på at skabe et inkluderende miljø, hvor der er plads til alle.

Bliv en del af Bæverne

Har du et barn i alderen 6-8 år, som er nysgerrig på natur og fællesskab? Så er Bæverne det perfekte sted at starte. Kom og vær med til at skabe fantastiske minder og oplevelser i naturen. Tilmeld dit barn i dag og bliv en del af vores spejderfamilie!

For yderligere information og tilmelding, kontakt os på.

Online indmeldelse

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Bæverne hos KFUM-Spejderne!

Ledere:

Jesper

Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *